Waarom werken bij LVO?

Met 25 scholen op 30 locaties, verzorgen wij een breed onderwijsaanbod aan ruim 23.500 leerlingen, verspreid over heel Limburg, en een school in Brabant. Elke school is uniek en er is altijd wel een school die bij je past: van praktijkonderwijs tot vwo, van technasium tot tweetalig onderwijs en van Agora tot vrijeschool onderwijs. 

Waarom werken bij LVO?

 

Met 25 scholen op 30 locaties, verzorgen wij een breed onderwijsaanbod aan ruim 23.500 leerlingen, verspreid over heel Limburg, en een school in Brabant. Elke school is uniek en er is altijd wel een school die bij je past: van praktijkonderwijs tot vwo, van technasium tot tweetalig onderwijs en van Agora tot vrijeschool onderwijs. 

 

 

Een goede start

 

Als je start op een van onze scholen zorgen wij voor een goede introductie. We vinden een goede begeleiding van nieuwe collega’s heel belangrijk. Elke school heeft hiervoor een eigen introductieprogramma.

 

 

  

 

Leuke collega’s

 

We doen ons werk met plezier en dat brengen we ook over op onze leerlingen. Net als de leerlingen, houden je collega’s ook van een gezellige sfeer en een grapje op zijn tijd. Om alvast wat gezichten zien, lees op deze website de verhalen van onze collega’s.

 

  

 

 

Betekenisvol werk

 

Jij bent belangrijk voor de ontwikkeling van jongeren. Wij bereiden hen voor op een toekomstige plek in de maatschappij en laten ze hun eigen talenten ontdekken. Met positieve aandacht helpen wij onze leerlingen groeien!

 

 

  

 

Goed geregeld

 

Als professionele onderwijsorganisatie hebben wij de zaken goed geregeld. Wij bieden een aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, zoals opleidingsmogelijkheden en het fiscaal voordelig kopen van een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement. Zet je professionaliseringsbudget in voor opleiding of ontwikkeling. Kijk ook eens in de cao-vo en de salarisschalen voor een indicatie van het loon.

 

  

 


Ontwikkelmogelijkheden


Je krijgt ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om te groeien in onze organisatie. Ben je bij ons toe aan een volgende stap in je loopbaan? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien, zowel binnen je eigen school als bij één van onze andere scholen. 

  

 

Van en met elkaar leren

 

Je staat er nooit alleen voor. Met ca. 2900 professionals hebben we veel kennis in huis. Collega’s inspireren elkaar en wisselen kennis uit in projecten, door intervisie en netwerkbijeenkomsten. Onderwijs ontwikkelen is nooit af. 

 

Vacature Alert


Wil je graag bij een van onze scholen werken, maar staat die ene baan waar je naar op zoek bent er niet bij? Met onze vacature alerts ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 

 

Vacature Alert

 

Wil je graag bij een van onze scholen werken, maar staat die ene baan waar je naar op zoek bent er niet bij? Met onze vacature alerts ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures.